ARTISTER

Stavanger Artistbyrå har arrangert store julebord for 1000-1200 fornøyde gjester. Vi skaffer de beste og de fleste. 
Vi jobber med internasjonale og de beste norske artistene i alle kategorier. 
Vi leverer bartjenester og catering, sammen med gode samarbeidspartnere, hele pakken om en vil!

GOGGEN

Goggen er desidert den beste til å skape feelgoodstemning, med høy allsangfaktor. Dessuten en dyktig sanger og musiker. Anbefales for å løfte taket!


Se video her.

KILLER QUEEN

Queen Tribute Band er et fantastisk band som ikke overser noen detaljer og som er det eneste tribute bandet som har solgt ut de samme arenaene som Queen selv. 


Se video her. 

HIGH ON HEELS

High On Heels are an award winning, innovative entertainment act that are not only breathtakingly talented,
but guaranteed to take your party and event entertainment to the next level. 

Engelsk Dj og musikere, skikkelig girl power - hvis du ønsker et fyrverkeri av en fest - book de nå ! 

Se video av dem her.

OLE ALEXANDER

Ole Alexander er 1/4 del av "Stavangerkameratene" og kjent fra THE VOICE, foruten å ha sitt eget band, er Ole dyktig trubadur og proff artist.
Se video her. 


Tilbakemelding fra firma LEDELSEN;

"Vi var meget fornøyd med Ole Alexander, han gjorde en fremdragende jobb. Bare så synd at vi ikke hadde tid til at han kunne synge enda mer. Han tok salen med storm!"

GUNNAR ANDERSEN

Gunnar Andersen one-man show Gunnar Andersen alias Ein Knalltøffe Haugesundar - er en av våre mest rutinerte og brukte entertainere og konferansierer. Kjent som programleder på TV2 på 90-tallet. 

En lang karriere med showgruppen 3 Busserulls, der mange husker låter om "plommer, sjøfolk, øl, jodling, 16 da'r på plattform og Dei Saliges Kvarter". Til sammen 16 utgitte CD plater.er.

SARDINES

Per Vervik spiller med eget band, eller duo. Foruten karriere som trommerslager (og vokalist) i Vestlandsfanden & Reidar Larsen er det "sang" som gjelder med bandet Sardines, på Norsk og Engelsk.
Se video her.

DANIEL JØLLE

En av Norges mest attraktive pianoentertainere med glimt i øyet og en sangstemme-røst som skimter Rod Stewart.

Allsang med publikum, fulle dansegulv og høy partyfaktor er varemerket. Det er alle typer sjangere fra et bredt spekter av musikalske perler.

Jølle anbefales av en rekke utesteder blant annet som fast inventar på Garman Pianobar Stavanger. 

SUPERTROUPER ABBA TRIBUTE BAND

Når SuperTrouper er i aksjon er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Sound og sceneoppsetningen gjøres mest mulig lik originalen. Tidsriktige kostymer og profesjonell lyssetting gjør helten komplett! 

SuperTrouper får kjempegode tilbakemeldinger, og gir et forrykende ABBA-show hvor enn de er!

RUNE BJERGA

Rune Bjerga er en av vestlandets mest populære og etterspurte komikere. Han setter opp egne show og gjør jobber for næringslivet året rundt.

Med positiv utstråling, lynkjappe replikker, herlig presisjon og treffende spøker og fortellinger om alt mellom himmel og jord, skaper Rune alltid den gode publikumskontakten. Han passer i alle typer arenaer og gir alltid 100 prosent av seg selv.

De aller fleste kunder bruker foredraget hans "Kritikk er GULL" til å booste ansatte fra morgenen av – eller mot slutten av en lang dag med mye faglig innhold. Det er også såpass mye humor i foredraget at det lett KAN brukes på litt senere kvelder i stedet for et stand-up-innslag.

Rune Bjerga skreddersyr selvsagt sitt opplegg etter kundens ønske.


ONSDAGSBANDET

Onsdagsbandet er perfekt for party, allsang og helaftens fest i alle sammenhenger. 
Repertoaret er tatt ut fra de beste rocke/pop listene i nyere tid. 

Et særdeles tight band, med stor underholdningsverdi. 
2 vokalister, et knippe proffe musikere og blikket rettet mot fest. 
Det er Onsdagsbandet, som spiller hver onsdag i Mandal, gjennom sommeren.

Se video her. 

STAVANGERKAMERATENE

De fire artistene som utgjør Stavangerkameratene har i tillegg Ml egne utgivelser og konserter blitt kjent for et stort publikum via TV. Kjartan Salvesen vant Idol i 2004, Tommy Fredvang er bl.a. kjent fra X-Factor i 2009, Stjernekamp i 2015 og megasuksessen "Vi elsker ABBA", Glenn Lyse vant Idol i 2007 og Ole Alexander Mæland har bakgrunn som vokalist i Elle Melle og deltok i The Voice i 2012.

Siden debuten i 2016 med "Vekk meg opp" og monsterhiten "Bare så du vett det" har Stavangerkameratene spilt sommerturneer og jevnlig sluppet nytt materiale. Konsertene deres har de siste fem årene brakt dem rundt i hele landet, og bidratt til en kraftig vekst i fanbasen som er få artister forunt.

Stavangerkameratene har over 70 millioner streams, mer enn 8 millioner visninger på YouTube, 13 gull- og platinatroféer, og ligget 81 uker på Norges offisielle albumliste. Man kan trygt si at gutta fra Stavanger har vokst ut av sitt hjemlige Rogaland og blitt et riksfenomen. 

Se video her.

HILDE SELVIKVÅG

Med popmusikk på klingande jærdialekt har Hilde Selvikvåg raskt etablert seg som ein folkekjær artist. Etter det spellemannsominerte debutalbumet har ho hatt mange låtar på høg rotasjon på NRK sine radiokanalar og blitt ein av dei mest radiospelte norskspråklege artistane i landet. Med sine fengande songar som "Karusell" og "Fryd" ho sunge seg inn i mange hjarter og vist at ho er ein unik artist som våger å gå sine eigne veger.

Hilde Selvikvåg er ein nyskapande artist, og har vist ei stor evne til å byggja eigne idear og konsept. Sommaren 2021 slapp ho sin aller første hageturné, den einaste av sitt slag i Norge. Ho posta eit innlegg på sosiale medier for å høyra om nokon kunne tenka seg å tilby hagen sin som konsertstad, og responsen var overveldande. Så langt har ho spelt nærmare 150 hagekonsertar over heile landet, og har turnert alt frå små rekkehushagar i byane til store gardar ute på landet. Publikumsinteressa har vore enorm og veks seg stadig større.

Det er kanskje ikkje så rart, for Hilde Selvikvåg har ein eigen evne til å sjarmera og bevega publikum. Ektefølt og nært formidler ho tekstane sine slik som berre ho kan, og framkaller latter så vel som tårer med ein varme og tilstedeværelse av dei sjeldne. her.

HANS MORTEN HANSEN

Hans Morten Hansen regnes som en av Norges morsomste standupkomikere! Hansen er tilbakelent, avslappet og serverer sitt budskap på en unik måte. Han debuterte på humorfestivalen i 1993 og har siden 1995 levd av humor og underholdning.

Han har hatt verdensrekord i antall timer stand up med over 38 timer i strekk. Med sin folkelige fremtoning er komikeren fra Stavanger blir ettertraktet i hele Norges land.

Hans Morten er et sikkert kort og kjøre på ditt arrangement, uansett publikum blir dette garantert en stor suksess. Komikeren kan brukes i de fleste anledninger løpet av kvelden, enten som konferansier eller med et innslag etter middag.

I tillegg til firmajobber har han også satt opp ulike forestillinger gjennom de siste årene som har fått gode terningkast der han har turnert rundt i de største byene til de mindre stedene.

Se video her.

VIDAR JOHNSEN

Vidar Johnsen er nok for veldig mange musikkelskere mest kjent for sin rolle som vokalist i Haugesunds-gruppen VAMP, hvor han var med fra 1999 – 2006. Vidar bidro blant annet med radiohiten og livefavoritten "Fuglane vett" på Vampalbumet "Månemannen», som kom ut i 2002.

Etter 7 fantastiske år I VAMP, inngikk Vidar et nytt og spennende samarbeide med sin svenske venn Peter Nordberg, og allerede i mai 2007 slapp de singelen "Den morgenen", som ble den 10. mest spilte låten på norske radioer dette året. Debutalbumet deres, "Ord og Ögonblick" kom ut i september 2007, og solgte i løpet av kort tid over 50.000 eksemplarer. Andrealbumet, "Mål og Mening", kom i oktober 2008, og trilogien ble fyllbyrdet da tredjealbumet "I ild og vatten" kom i desember 2009. Tilsammen solgte Johnsen & Nordberg over 120 000 album på 3 år.

Johnsen & Nordberg valgte i 2010 å fortsette hver for seg med egne prosjekter, noe som resulterte i Vidar Johnsens første soloalbum på norsk hittil. «Galskapens Land» høstet gode kritikker og første singlen «Inn i mitt liv» har allerede blitt en gjenganger i de norske hjem.

Vidar Johnsens studioalbum er alltid solid og gjennomarbeidet håndverk men det er på scenen man virkelig skjønner hva som bor i denne mannen!

Se video her.

GLENN LYSE
Glenn er fantastisk med fullt band, duo eller alene med vokal og gitar ! Fantastisk artist og person. Med stemme som en Gud! Glenn har vunnet IDOL og er superaktuell som medlem i "Stavangerkameratene".
Se video her. 

PAUL MARTIN
London "heteste" illusjonist, med stor suksess i Norge. Morsom og imponerende! 
I verdensklasse! Paul Martin has been entertaining audiences with his unique brand of close up and cabaret magic for the last twenty years. Paul performs at the most exclusive events worldwide.
Se video her.

ROTLAUS
Se video her.

KRISTIAN VAAGE
Med Kristian Vaage blir det garantert all-sangfaktor og god stemning. Fyll på noe i glasset og en har en helaften med en fantastisk sanger og gitarist.