ARTISTER

Stavanger Artistbyrå - din arrangør av enestående underholdning og minneverdige eventer siden 2001.

Vi spesialiserer oss på å levere kvalitetsopplevelser innenfor et bredt spekter av kunstneriske uttrykk, inkludert konserter, musikaler, humorshow og andre unike eventer. Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi skreddersydde pakker for hele ditt event.

Enten det dreier seg om å bringe store navn til scenen eller å støtte lokale talenter, er Stavanger Artistbyrå stolte av å være en sentral bidragsyter til kulturlivet i regionen. 

Vi har arrangert store julebord for 1000-1200 fornøyde gjester. Vi leverer bartjenester og catering, sammen med gode samarbeidspartnere, hele pakken om en vil!

GOGGEN

Goggen er desidert den beste til å skape feelgoodstemning, med høy allsangfaktor. Dessuten en dyktig sanger og musiker. Anbefales for å løfte taket!


Se video her.

KILLER QUEEN

Queen Tribute Band er et fantastisk band som ikke overser noen detaljer og som er det eneste tribute bandet som har solgt ut de samme arenaene som Queen selv. 


Se video her. 

OLE ALEXANDER

Ole Alexander er 1/4 del av "Stavangerkameratene" og kjent fra THE VOICE, foruten å ha sitt eget band, er Ole dyktig trubadur og proff artist. 

Tilbakemelding fra firma LEDELSEN;

"Vi var meget fornøyd med Ole Alexander, han gjorde en fremdragende jobb. Bare så synd at vi ikke hadde tid til at han kunne synge enda mer. Han tok salen med storm!"

GUNNAR ANDERSEN

Gunnar Andersen one-man show Gunnar Andersen alias Ein Knalltøffe Haugesundar - er en av våre mest rutinerte og brukte entertainere og konferansierer. Kjent som programleder på TV2 på 90-tallet.

En lang karriere med showgruppen 3 Busserulls, der mange husker låter om "plommer, sjøfolk, øl, jodling, 16 da'r på plattform og Dei Saliges Kvarter". Til sammen 16 utgitte CD plater.er

HANS MORTEN HANSEN

Hans Morten Hansen regnes som en av Norges morsomste standupkomikere! Hansen er tilbakelent, avslappet og serverer sitt budskap på en unik måte. Han debuterte på humorfestivalen i 1993 og har siden 1995 levd av humor og underholdning.

Han har hatt verdensrekord i antall timer stand up med over 38 timer i strekk. Med sin folkelige fremtoning er komikeren fra Stavanger blir ettertraktet i hele Norges land.

Hans Morten er et sikkert kort og kjøre på ditt arrangement, uansett publikum blir dette garantert en stor suksess. Komikeren kan brukes i de fleste anledninger løpet av kvelden, enten som konferansier eller med et innslag etter middag.

I tillegg til firmajobber har han også satt opp ulike forestillinger gjennom de siste årene som har fått gode terningkast der han har turnert rundt i de største byene til de mindre stedene.

Se video her.

RUNE BJERGA

Rune Bjerga er en av vestlandets mest populære og etterspurte komikere. Han setter opp egne show og gjør jobber for næringslivet året rundt.

Med positiv utstråling, lynkjappe replikker, herlig presisjon og treffende spøker og fortellinger om alt mellom himmel og jord, skaper Rune alltid den gode publikumskontakten. Han passer i alle typer arenaer og gir alltid 100 prosent av seg selv.

De aller fleste kunder bruker foredraget hans "Kritikk er GULL" til å booste ansatte fra morgenen av – eller mot slutten av en lang dag med mye faglig innhold. Det er også såpass mye humor i foredraget at det lett KAN brukes på litt senere kvelder i stedet for et stand-up-innslag.

Rune Bjerga skreddersyr selvsagt sitt opplegg etter kundens ønske..

STAVANGERKAMERATENE

De fire artistene som utgjør Stavangerkameratene har i tillegg Ml egne utgivelser og konserter blitt kjent for et stort publikum via TV. Kjartan Salvesen vant Idol i 2004, Tommy Fredvang er bl.a. kjent fra X-Factor i 2009, Stjernekamp i 2015 og megasuksessen "Vi elsker ABBA", Glenn Lyse vant Idol i 2007 og Ole Alexander Mæland har bakgrunn som vokalist i Elle Melle og deltok i The Voice i 2012.

Siden debuten i 2016 med "Vekk meg opp" og monsterhiten "Bare så du vett det" har Stavangerkameratene spilt sommerturneer og jevnlig sluppet nytt materiale. Konsertene deres har de siste fem årene brakt dem rundt i hele landet, og bidratt til en kraftig vekst i fanbasen som er få artister forunt.

Stavangerkameratene har over 70 millioner streams, mer enn 8 millioner visninger på YouTube, 13 gull- og platinatroféer, og ligget 81 uker på Norges offisielle albumliste. Man kan trygt si at gutta fra Stavanger har vokst ut av sitt hjemlige Rogaland og blitt et riksfenomen.

 
Se video her.

HANNE SELVIKVÅG

Med popmusikk på klingande jærdialekt har Hilde Selvikvåg raskt etablert seg som ein folkekjær artist. Etter det spellemannsominerte debutalbumet har ho hatt mange låtar på høg rotasjon på NRK sine radiokanalar og blitt ein av dei mest radiospelte norskspråklege artistane i landet. Med sine fengande songar som "Karusell" og "Fryd" ho sunge seg inn i mange hjarter og vist at ho er ein unik artist som våger å gå sine eigne veger.

Hilde Selvikvåg er ein nyskapande artist, og har vist ei stor evne til å byggja eigne idear og konsept. Sommaren 2021 slapp ho sin aller første hageturné, den einaste av sitt slag i Norge. Ho posta eit innlegg på sosiale medier for å høyra om nokon kunne tenka seg å tilby hagen sin som konsertstad, og responsen var overveldande. Så langt har ho spelt nærmare 150 hagekonsertar over heile landet, og har turnert alt frå små rekkehushagar i byane til store gardar ute på landet. Publikumsinteressa har vore enorm og veks seg stadig større.

Det er kanskje ikkje så rart, for Hilde Selvikvåg har ein eigen evne til å sjarmera og bevega publikum. Ektefølt og nært formidler ho tekstane sine slik som berre ho kan, og framkaller latter så vel som tårer med ein varme og tilstedeværelse av dei sjeldne. her.

Se video her.

DANIEL JØLLE

En av Norges mest attraktive pianoentertainere med glimt i øyet og en sangstemme-røst som skimter Rod Stewart.

Allsang med publikum, fulle dansegulv og høy partyfaktor er varemerket.Det er alle typer sjangere fra et bredt spekter av musikalske perler.

Jølle anbefales av en rekke utesteder blant annet som fast inventar på Garman Pianobar Stavanger. 

SVEIN ANDRE OLSEN

Svein Andre har ett stort repertoar for alle anledninger, han legger mer vekt på det musikalske enn Tore tang faktoren.

Han er flink til å lese publikum, og velger sanger ut fra klient og hvordan kvelden utvikler seg.

Som trubadur er han alltid godt likt, uansett om firmaet bare vil ha bakgrunnsmusikk eller full fest.

Han har også stille med 2 musikere noe som anbefales om man er over 120 gjester i salen. Passer fra stille kvelder til full fest.

ONSDAGSBANDET

Onsdagsbandet er perfekt for party, allsang og helaftens fest i alle sammenhenger. 
Repertoaret er tatt ut fra de beste rocke/pop listene i nyere tid. 

Et særdeles tight band, med stor underholdningsverdi. 
2 vokalister, et knippe proffe musikere og blikket rettet mot fest. 
Det er Onsdagsbandet, som spiller hver onsdag i Mandal, gjennom sommeren.

Se video her. 

SUPERTROUPER ABBA TRIBUTE BAND

Når SuperTrouper er i aksjon er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Sound og sceneoppsetningen gjøres mest mulig lik originalen. Tidsriktige kostymer og profesjonell lyssetting gjør helten komplett!

SuperTrouper får kjempegode tilbakemeldinger, og gir et forrykende ABBA-show hvor enn de er!

SARDINES

Per Vervik spiller med eget band, eller duo. Foruten karriere som trommerslager (og vokalist) i Vestlandsfanden & Reidar Larsen er det "sang" som gjelder med bandet Sardines, på Norsk og Engelsk.
Se video her.

VIDAR JOHNSEN

Vidar Johnsen er nok for veldig mange musikkelskere mest kjent for sin rolle som vokalist i Haugesunds-gruppen VAMP, hvor han var med fra 1999 – 2006. 

Etter 7 fantastiske år I VAMP, inngikk Vidar et nytt og spennende samarbeide med sin svenske venn Peter Nordberg, og allerede i mai 2007 slapp de singelen "Den morgenen", som ble den 10. mest spilte låten på norske radioer dette året. Debutalbumet deres, "Ord og Ögonblick" kom ut i september 2007, og solgte i løpet av kort tid over 50.000 eksemplarer. Andrealbumet, "Mål og Mening", kom i oktober 2008, og trilogien ble fyllbyrdet da tredjealbumet "I ild og vatten" kom i desember 2009. Tilsammen solgte Johnsen & Nordberg over 120 000 album på 3 år.

Johnsen & Nordberg valgte i 2010 å fortsette hver for seg med egne prosjekter, noe som resulterte i Vidar Johnsens første soloalbum på norsk hittil. «Galskapens Land» høstet gode kritikker og første singlen «Inn i mitt liv» har allerede blitt en gjenganger i de norske hjem.

Vidar Johnsens studioalbum er alltid solid og gjennomarbeidet håndverk men det er på scenen man virkelig skjønner hva som bor i denne mannen!

Se video her.

GLENN LYSE

Glenn er fantastisk med fullt band, duo eller alene med vokal og gitar ! Fantastisk artist og person. Med stemme som en Gud! Glenn har vunnet IDOL og er superaktuell som medlem i "Stavangerkameratene".
Se video her. 

PAUL MARTIN

London "heteste" illusjonist, med stor suksess i Norge. Morsom og imponerende! 
I verdensklasse! Paul Martin has been entertaining audiences with his unique brand of close up and cabaret magic for the last twenty years. Paul performs at the most exclusive events worldwide.
Se video her.

ROTLAUS

Se video her.

DJ LELLO

Kjent DJ i Stavanger som vet hvordan man skaper stemning på et arrangement. Lello er super flink til å lese publikum og skjønner hvilken musikk som passer å spille. Han står bl.a. for musikken i fargegaten på gladmaten, og i tillegg han har åpnet utesteder (Tom og Lello).


KRISTIAN VAAGE

Med Kristian Vaage blir det garantert allsangfaktor og god stemning. Fyll på noe i glasset og en har en helaften med en fantastisk sanger og gitarist.

ROLF SCHREINER

Underholdning for firma, foreninger og andre i lystig lag.

• Kåseri: "Julenissen & andre nisser."
Morsomt og avslørende. 20, 30 eller 40 min.
• Quiz mellom flere lag. Artige spørsmål som fører til ivrig diskusjon i gruppen. 10 til 40 deltakere. 40 eller 60 min.
• Minikurs: "Bruk hodet bedre." Engasjerende hjernetrim på kick-off, salgsmøte, kundetreff, firmafest etc. 5 til 20 tilhørere. 30, 45 eller 60 min.

HARALD ELLINGSEN

Harald Eide Ellingsen er en standupkomiker med solid erfaring fra
bedriftsmarkedet, standupklubber og på scenen med revygruppen
"Eplekjekkasene". Han har opptrådt på klubbscener over hele landet, i tillegg til utallige bedriftsjobber. Harald var gjesteartist på Hans Morten Hansens jubileumsforestillinger i DNB Arena, med 5000 mennesker i salen!

Harald har en særegen evne til å se det morsomme i dagligdagse situasjoner, og formidler dette med innlevelse og selvironi. Han lar som regel humoren gå ut over seg selv, og går sjelden over kanten. 

ELISABETH KRISTENSEN

Elisabeth lever av musikken, og har drevet med musikk siden hun var tenåring.

Hun har spilt over hele det norske, landstrakte land, men og i utlandet. Hun spiller alt fra egne låter til norsk og internasjonal populærmusikk, og alltid med godt humør.

Elisabeth ble for alvor et navn på alles lepper da hun var med i det populære programmet The Voice våren 2012. Hun har høstet lovord for innsatsen hun viste i programmet, hun vant publikumsstemmene i hvert 'Liveshow' og endte på 2 plass på sitt lag med Hanne Sørvaag som mentor.

Hun har etter det både spilt med Jørn Hoel, Steinar Albrigtsen, Anne Nymoe Trulsen fra Hekla Stålstrenga, vært med på turne med Vassendgutane, spilt på festivaler, bl.a Vinstra Country festival, Vikedal Roots Music festival og vært oppvarmer for bl.a Smokie.

Hun har gitt ut flere singler som er til salgs på iTunes og tilgjengelig på Tidal og Spotify.

DAVIDSEN / HOPE

Davidsen/Hope er en duo fra Stavanger, bestående av artist Inger Lise Hope og gitarist og vokalist Svein André Davidsen.

Paret har laget musikk sammen siden de traff hverandre i 2012, og har skrevet og produsert to album som Hopes soloprosjekter. I tospann har de gjort en rekke konserter, blant annet i konserthuset med Stavanger Symfoniorkester, Stavanger vise- og poesifestival, NRK Rogalands 84/85-serie samt utallige event-jobber.Våren 2021 slapp de endelig debutalbumet «Sugar Is Fine» som inkluderer den radio-listede singelen «Take Me Higher».

Med Inger Lises klokkeklare stemme og fantastiske formidlingsevne og Svein Andrés rocka røst og magiske tekstunivers, er dette virkelig en power-duo!

HIGH ON HEELS

High On Heels are an award winning, innovative entertainment act that are not only breathtakingly talented,
but guaranteed to take your party and event entertainment to the next level. 

Engelsk Dj og musikere, skikkelig girl power - hvis du ønsker et fyrverkeri av en fest - book de nå ! 

Se video av dem her.

MARIE KLÅPBAKKEN

Marie Klåpbakken er en allsidig sanger, fiolinist og entertainer med en imponerende karriere bak seg. Hennes utgivelse "Pusterom" med Vinni som gjesteartist har oppnådd én million streams på Spotify, mens Gaute Ormåsens "Tusenvis av lysglimt", hvor Marie er gjesteartist, nærmer seg to millioner streams.

Marie har en lang merittliste, inkludert å være ambassadør for Telenors kulturprogram, hvor hun har reist verden rundt. Hun har spilt 11 sesonger av TV2-suksessen «Hver gang vi møtes», gjestet Beat for Beat, vært solist under militær tattoo i Oslo Spektrum, sunget seg til finalen i Melodi Grand Prix med sangen «Ta meg tilbake», og spilt med mange av Norges største artister.

I 2012 ga hun ut albumet "Framtida" som fikk terningkast 5 fra Dagbladet, VG, Dagsavisen og Aftenposten. Flere av sangene fikk mye radiotid på P1, og den mest kjente «To unge vakre» snurrer fortsatt.

Det som gjør Marie unik er hennes allsidighet. Dette gjør at hun kan skreddersy konsepter i samarbeid med kundene til både eventer, produksjoner og konserter. Med sin brede erfaring og talent, leverer Marie Klåpbakken alltid minneverdige opplevelser.

Se video HER

INGER LISE HOPE

Inger Lise Hope har vært en godt bevart lokal hemmelighet frem til hun i januar 2024 nådde ut både nasjonalt og internasjonalt etter sin blind audition i The Voice på TV2.

Hun stakk av med seieren og har gitt hele Norge frysninger med sin utrolige stemme. 

-Det var en maktdemonstrasjon, sa Ina Wroldsen etter en av hennes opptredener under The Voice.

Over 7 millioner verden rundt har sett Inger Lise. Stavanger-artisten imponerte ikke bare i The Voice, hun topper også suverent listen over Youtube-avspillinger blant årets deltakere, skriver Aftenbladet, februar 2024.